NEW! Escape Deal

Vanaf 1 januari 2018 werken we samen met de Escape Room in Berkel en Rodenrijs! Samen creëren wij het leukste uitje van Berkel en omstreken.
Geniet van een heerlijk driegangendiner bij Charlie's en probeer erna (of ervoor) samen met vrienden, familie, of collega's te ontsnappen uit één van de twee mysterieuze kamers. 

Een uur lang heb je de tijd om via aanwijzingen en puzzels de kamer te verlaten. Je kan kiezen voor 'de Camping', of nog spannender.. 'House of Demons'.

Bij Charlie's wordt er voor de gehele tafel stokbrood met o.a. kruidenboter en Classic Nacho's geserveerd. Vervolgens heb je keuze uit meerdere gerechten. Klik HIER voor het gehele menu.

Het diner bij Charlie's, inclusief twee drankjes, en het ontsnappen uit één van de kamers, betreft een totale prijs van:
Arrangement 1 (maandag t/m donderdag) €35,- p.p.
Arrangement 2 (vrijdag t/m zondag) €45,- p.p.

Reserveren kan via de Escape Room (escaperoom-berkel.nl of 085-888 1101) of bel naar ons voor meer informatie!


 Jarig ...? Gefeliciteerd.........Charlie's trakteert!

Wilt u een verjaardag bij Charlie's vieren? Dan trakteren wij op een ijscoupe naar keuze en krijgt u van ons nog een mooie fles wijn mee (18+) voor thuis! Graag wel bij uw reservering vermelden dat er een jarige is. En, heel belangrijk, vergeet uw legitimatie niet!

Let op! Deze actie is niet geldig wanneer de jarige niet op de dag van het diner jarig is. Daarnaast geldt het niet met andere lopende acties, zoals (groeps)keuzemenu's of diner-/kortingskaarten.

Minimaal 4 volwassenen (2 kinderen = 1 volwassene).
Voor een jarig kind maken wij graag een uitzondering. Twee ouders en twee kinderen is dan ook goed!


Thuis genieten van Charlie's

U kunt er ook voor kiezen om de gerechten af te halen. Wanneer u de bestelling telefonisch aan ons doorgeeft, laten wij meteen weten hoe laat de bestelling klaarstaat. Omdat u het komt afhalen krijgt u ook nog eens 10% korting!


 Mooie knuffels winnen met jouw kleurplaat!

Kinderen (tot 12 jaar) kunnen tijdens of na het diner hun kleurplaat, incl. gegevens, inleveren bij ons personeel.
Op de eerste dag van elke maand zullen de mooiste kleurplaten uitgekozen worden en zullen de winnaars op onze Facebookpagina bekend worden gemaakt.

DE PRIJS: een gratis Berenmenu, je eigen ijsje maken én een knuffel uitzoeken! Óf een MEGA knuffel!

 

Dinerbon kado geven?

Tafel reserveren?

Charlies Vrienden Club

Spaar voor korting op eten/drinken.

Aanmelden nieuwsbrief