Onze acties, uw voordeel!

Albert Heijn

De AH actie's zijn er weer. Dit betekend sparen sparen sparen! Uiteten hoeft niet duur te zijn zo scoort u voor 35 euro met een vol Albert Heijn spaarboekje een drie gangen menu. Hiervoor hebben wij producten massaal ingekocht en kozen de meest gewaardeerde gerechten om zo een gezellige en vooral heerlijke avond voor u te verzorgen. Klik hier om onze AH actie menu te bekijken.

Spelregels:
- Maximaal 8 personen per tafel die aan de AH mee kunnen doen (4 kaarten).
- Helaas wordt de AH bij het reserveren in sommige gevallen afgewezen. Dit omdat wij 25% weggeven aan de AH. Wild u reserveren in het weekend? Doe dit dan op tijd want dit zijn de drukste dagen bij ons (Vrijdag, Zaterdag, Zondag).
- Andere acties of kortingen worden niet geaccepteerd bij de AH actie. Dit geld niet met de cadeau vouchers die wij zelf uitschreven. Daarmee kunt u gewoon betalen met de AH actie.
- Vergeet vooral niet te reserveren en dit aan te geven bij de reservering!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jarig ...? Gefeliciteerd.........Charlie's trakteert!

Wilt u een verjaardag bij Charlie's vieren? Dan trakteren wij op een ijscoupe naar keuze en krijgt u van ons nog een mooie fles wijn mee (18+) voor thuis! Graag wel bij uw reservering vermelden dat er een jarige is. En, heel belangrijk, vergeet uw legitimatie niet!

Let op! Deze actie is niet geldig wanneer de jarige niet op de dag van het diner jarig is. Daarnaast geldt het niet met andere lopende acties, zoals (groeps)keuzemenu's, spiegelgerechten, specialiteiten en het AH of Facebookmenu.

Minimaal 4 volwassenen (2 kinderen = 1 volwassene).
Voor een jarig kind maken wij graag een uitzondering. Twee ouders en twee kinderen is dan ook goed!


Thuis genieten van Charlie's

U kunt er ook voor kiezen om de gerechten af te halen. Wanneer u de bestelling telefonisch aan ons doorgeeft, laten wij meteen weten hoe laat de bestelling klaarstaat. Omdat u het komt afhalen krijgt u ook nog eens 10% korting!


 Mooie knuffels winnen met jouw kleurplaat!

Kinderen (tot 12 jaar) kunnen tijdens of na het diner hun kleurplaat, incl. gegevens, inleveren bij ons personeel.
Op de eerste dag van elke maand zullen de mooiste kleurplaten uitgekozen worden en zullen de winnaars op onze Facebookpagina bekend worden gemaakt.

DE PRIJS: een gratis Berenmenu, je eigen ijsje maken én een knuffel uitzoeken! Óf een MEGA knuffel!

 

Dinerbon kado geven?

Tafel reserveren?

Charlies Vrienden Club

Spaar voor korting op eten/drinken.

Aanmelden nieuwsbrief